Naisturs Inc

Gde smo?
Beč – Šta posetiti kada dođete u Beč?

Otkrijte čari Beča, grada bogate istorije, neodoljive kulture i nezaboravnih doživljaja.

U ovom vodiču, istražujemo najbolje što Beč nudi, od veličanstvenih dvoraca do živopisnih kafića, uz savršen način putovanja iz Srbije – autobuski prevoz sa Naisturs Inc.

Beč – Vaša sledeća destinacija za nezaboravno putovanje

Beč, glavni grad Austrije, poznat je po svojoj imperijalnoj istoriji, raskošnoj arhitekturi, i živahnoj kulturnoj sceni.

Ali Beč je više od toga – to je grad koji oduševljava svakog posetioca. Ako planirate put iz Srbije, Naisturs Inc nudi udoban i pristupačan autobuski prevoz do srca Beča. Putujte sa nama svakog utorka, četvrtka i nedelje i započnite svoju avanturu!

1. Schönbrunn palata – Carska lepota

Schönbrunn, nekadašnja letnja rezidencija Habsburške monarhije, danas je jedna od najposjećenijih znamenitosti u Beču. Sa preko 1,441 sobom, ovaj palatinski kompleks pruža uvid u raskošan život austrijskih careva. Ne propustite šetnju kroz prelepe vrtove palate!

2. Bečka državna opera – Simfonija elegancije

Bečka Državna Opera, jedna od vodećih opernih kuća sveta, nudi ne samo spektakularne operske predstave, već i jedinstven arhitektonski doživljaj. Sa Naisturs Inc, stižete na vreme za večernju predstavu – rezervišite svoje mesto danas!

3. Bečki kafići – Okusite tradiciju

Poseta Beču nije potpuna bez odlaska u jedan od čuvenih bečkih kafića. Uživajte u tradicionalnoj bečkoj kafeni, Sacher torti, i atmosferi koja odiše istorijom.

4. Prater – Zabava za sve generacije

Prater, veliki javni park u Beču, poznat je po svom ogromnom panoramskom točku. Idealno mesto za porodične izlete, Prater nudi zabavu za sve uzraste.

5. Muzejski kvart – Umetnost na dlanu

Bečki Muzejski Kvart je jedan od najvećih kompleksa umetnosti i kulture u svetu. Od Muzeja moderne umetnosti do Leopold muzeja, ovde možete provesti čitave dane istražujući umetnička dela.

Ne čekajte više!

Otkrijte Beč sa Naisturs Inc – vaš pouzdani partner za putovanje.

Rezervišite svoju kartu lako i brzo putem našeg sajta ili nas kontaktirajte na +381 63 77 39 311 za Srbiju i +43 664 353 45 76 za Austriju.

Beč čeka na vas. Istražite njegovu istoriju, kulturu, umetnost i još mnogo toga. Sa Naisturs Inc, vaše putovanje postaje jednostavno i nezaboravno. Rezervišite svoje mesto danas i doživite čaroliju Beča!

ZADRŽITE I DALJE PRAVI KURS UVEK SA VAMA NAISTURS!

Info & Kontakt

Stojiimo Vam na raspolaganju za svaku potrebnu informaciju. Dodirom na broj mozete nas direktno pozvati.

+381 63 77 39 311
+43 664 353 45 76

Rado očekujemo Vaš poziv

FaceBook

Video prezentacija